Üye Ol  Yardım  İletişim 


KaliteForum.Com Kaliteli Bilgi ve Paylaşım Platformuna Hoşgeldiniz..
Kaliteforum kurulmuş olduğu 2015 yılından itibaren kaliteli bilgi ve paylaşımı kendine felsefe edinmiş bir forum sitesidir.
Kendisini her geçen gün yenileyerek kullanıcılarına daha iyi ve daha kaliteli hizmetler sunmak için çabalamaktadır. Forum içerisinde Tarihten Edebiyata, Bilimden Teknolojiye, Kitaptan Sanata ve daha birçok konu hakkında yapılmış olan paylaşımları okuyabilir aynı zamanda bu konular hakkında görüş ve önerilerinizi belirtebilir, yeni konu başlıkları açarak kullanıcılar ile fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
Sitemize üye olmadan konuları görüntüleyebilir, linklere ulaşabilir ve ilgilendiğiniz konuları sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.
Diğer işlemleri gerçekleştirebilmek için üye olmanız gerekmektedir. KaliteForum.Com 'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi forumlar dileriz...

DUYURULAR

Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
+ Yeni Konu Aç 


31-12-2017, 02:22,
firefox windows 10
rascoLn
*******
Administrator
Kullanıcı Avatar
Üye No: 3
Mesajları: 573
Konuları: 495
Üyelik tarihi: Mar 2015
Forum Puanı: 0
Website:
http://www.sohbetci.net
Sosyal Ağ:
Şehir: İstanbul
İlgi alanı: TCL Scripting

Edilen Teşekkür: 18
Alınan Teşekkür: 29
Level: 21 [LevelLevelLevelLevel]

Çevrimdışı

#1

Thumbs Up  Kremalı Balkabağı Çorbası

Facebookta paylaş

[Resim: balkabagi_corbasi-c1b7f340-7a5f-4a2b-b79...8716a0.jpg]

Balkabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler:
  • Yarım kg bal kabağı (kabuğu soyulup temizlenmiş)
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 2 su bardağı süt
  • 2 su bardağı su (Su miktarı çorbanın yoğunluğuna göre artırılabilir)
  • 1 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı krema
  • 1,5 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
Balkabağı Çorbası Tarifi Yapılışı:

Düdüklü tencereye biraz irice doğranmış kabak, patates, havuç ve soğan koyularak üzerini geçecek kadar su eklenir. 15 dk kadar pişirilir. Ardından ocaktan alınarak, soğuduktan sonra kapağı açılır ve yumuşayan sebzeler blenderdan geçirilir.Ayrı bir tencerede tereyağı eritilir. Tereyağı eriyince un eklenir ve rengi dönene kadar kavrulur. Sonra yavaşça üzerine 2 su bardağı su eklenir. Bu aşamada sürekli çırpıcı ile karıştırmayı ihmal etmeyiniz. Sonra süt eklenir. En son tuz ve blenderdan geçirilen sebzeler de eklenerek karıştırılır. Kaynayınca altı kısılarak 20 dk kadar kaynatılır. Ocaktan almaya yakın krema eklenir. Karıştırılır ve 5 dk sonra altı kapatılır.10 dk dinlendikten sonra servis yapılır.

..::Afiyet Olsun::..


rascoLn imzası

( İmparatoruna söyle, benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz )

Fatih Sultan Mehmet Han

Bu üyeye Forum Puanı ver Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı yaparak cevapla Alıntı Yap
Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
+ Yeni Konu Aç 


Bookmarks / Yer imleri

Foruma atla:


  • 5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin
  • paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması
  • halinde paylaşan kişi yada kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by MyBB, MyBBTürkiye All Rights Reserved.
Conformation: ScarecrowDesign | Making arrangements: rascoLn
2015-2018 KaliteForum.Com | Tüm Hakları Saklıdır...